Politica de confidentialitate

S.C. PANTOFARULTAU  S.R.L-D. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P sub numarul XXXXXX.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PANTOFARULTAU  S.R.L-D, cu sediul social in  Str. Sergent David Ilie,Bucuresti, codul de inregistrare fiscala 34516783 , nr. de inregistrare la Registrul Comertului j40/1879/2015, isi asuma obligatia de a administra datele personale ale clientilor in conditii de siguranta si utilizate numai in scopurile mai jos declarate.

1. Modalitatile de colectare a datelor cu caracter personal:

  • Direct de la Cumparator- la crearea contului se cere completarea unui formular cu datele personale;
  • Automat: in momentul in care este accesat Site-ul, prin cookies sau IP (Internet Protocol).

 

2. Scopurile colectarii de date cu caracter personal

          2.1. Scopurile colectarii de date de catre Vanzator, fara obligatii, sunt urmatoarele:

  • derularea comenzilor plasate de dumneavoastra, confirmarea acestora si informarea privind evolutia si livrarea comenzii;
  • realizarea unor profile de marketing;
  • comunicarea ofertelor, promotiilor sau mesaje de instiintare privind activitatea Vanzatorului;
  • participarea la eventuale concursuri organizate de Vanzator;
  • statistici necesare care urmaresc imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor puse la dispozitie de Vanzator.

         2.2. In cazul in care refuzati furnizarea datelor cu caracter personal, consecintele sunt urmatoarele:

  • imposibilitatea plasarii de comenzi pe Site;
  • nu veti fi instiintat in privinta concursurilor, promotiilor.

 

3. Comunicarea prin e-mail

        3.1. E-mailul dvs. va fi folosit pentru a va comunica statusul comenzilor;

        3.2. Prin introducerea e-mailului in campul “Newsletter”, aflat in zona inferioara/ dreapta a Site-ului, va declarati ca fiind de acord cu primirea newsletterelor pe e-mail. Acestea vor contine oferte, promotii sau mesaje privind activitatea Vanzatorului.

        3.3. Newsletterele primite contin si un link, care va permite dezabonarea de la acest serviciu;

        3.4. Vanzatorul este obligat sa nu furnizeze adresa dvs. de e-mail niciunui tert.